Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Sümeg Városi Televízió szerkesztősége nevében köszöntöm Önt folyamatosan bővülő honlapunkon!

Örömmel újságolom, megkezdte adását televíziónk! Minden héten szerdai napokon este 7 órakor láthatják legfrissebb adásunkat a kábelcsatornán, valamint ismétléseinket szombatonként reggel 8 és este 7 órakor, valamint hétfőként este 7 órakor. Híradóink és Ablak című magazinműsorunk teljes terjedelemben megtekinthetők itt a weboldalunkon is!

A műsorok készítése során kamatoztatjuk a közel két évtizedes televíziós gyakorlatunkat, ezzel alapozzuk meg a Sümeg Városi Televízió színvonalát és remélhetőleg sikerét is. Műsorainkkal hiteles keresztmetszetet nyújtunk át nézőinknek a város közéleti eseményeiről, kulturális, vallási, gazdasági híreiről.

Technikai felszereltségünk a kor követelményeinek megfelel. Három kamerás stúdióbeszélgetések, hírolvasó rendszer, digitális kamerák, non-lineáris munkaállomás biztosítja a kiváló képminőséget. Televíziónk erőssége, hogy a helyi közösségek mindennapjairól szól, mintegy krónikásai leszünk a település életének. Alapkövetelmény – melyet szem előtt tartunk -, hogy kiegyensúlyozott tájékoztatást nyújtsunk.

A világháló kínálta lehetőségekkel még több helyi lakoshoz és Sümeg iránt érdeklődőhöz szeretnénk eljuttatni információinkat. Folyamatosan fejlesztjük weblapunkat, hogy ezáltal is hozzájáruljunk a városról kialakított pozitív képhez, valamint a turisztikai elképzelésekhez.
Elhatározásunk, hogy gyors és pontos tájékoztatást nyújtsunk a Sümegen zajló eseményekről, valamint igényes és modern közösségi felületet biztosítsunk nézőink, látogatóink számára.

Észrevételeiket, véleményeiket várjuk e-mail címünkre.
Tartsanak velünk! Keressenek bennünket a facebookon is! Legyenek rendszeres nézőink!

Balázs Gyula
ügyvezető